• 001
  • 002
  • 003
  • 004

 


 

 


 

 

...a stílus, minőség és elegancia találkozása...

S- ART Konyha és Bútor Stúdió

 

 

..a stílus, minőség és elegancia találkozása  ....

S- ART Konyha és Bútor Stúdió

 


 

 

Tavaszi akció az S-Art Konyhastúdióban!

Minden konyhabútor típusból  -25% kedvezmény március hónapban!

Extra akció! Küldje el e-mailen keresztül az alaprajzát az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre , és készítsünk közös tervet a konyhabútorára! Interneten keresztül történő megrendelés esetén további  +10% kedvezményt adunk a konyhabútorából!

Rendelje meg konyhabútorát 2020. 03.01. és 2020.04.09. között, és konyhabútorához 148.500.- ft értékben BOSCH beépíthető sütőt* adunk ajándékba ! 

 

Megérkezett! 

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy 2020. április 01.-től megkezdjük Ausztria egyik legnagyobb konyhabútor gyártójának a termékeinek a forgalmazását! 

Üdvözlöljük a DAN konyhák világában! Kérje tőlünk egyedi árajánlatunkat e-mailen keresztül! 

Bevezető AKCIÓ: 2020.04.01.-től 2020.04.15.-ig megrendelt Dan konyhákra 30% kedvezményt tudunk biztosítani! 

 

  

Az oldalunkon csupán ízelítőt tudunk adni a bútorainkból, de a bemutatótermünkben mind a termékeket, mind a további referenciamunkáinkat is be tudjuk mutatni Részletes Galériánkat, referencia munkáinkat, és az újdonságainkat, illetve a beszerelt konyhabútoraink fotóit megtalálja a Facebook-on! www.facebook.com/sartkonyhastudio

 

 

Nyitva tartás:

Hétfő-péntek 9-18 óráig

Szombaton: 9-13 óráig

vagy látogasson meg minket egyedi időpontban!

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérjük hívja: Sághelyi Imre faipari mérnök/ 0620-3188-720                

 

 


  

 

A konyhatervezés menete:

 

 

Tervezés:

A tervezésnél nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi igényfelmérésre. Egy kötetlen beszélgetés keretében feltérképezzük az Önök igényeit, szokásait, majd ezt követően teszünk javaslatokat-természetesen Önnel karöltve-a bútor ergonomikus, praktikus megtervezésére.

Önnek mindössze egy méretezett alaprajzzal kell befáradnia üzletünkben, és a mi feladatunk, hogy sikeresen elkalauzoljuk az anyagok és formák és lehetőségek változatos világába! Önnek csak ki kell választania, hogy mi az, ami legjobban illik az ízléséhez, egyediségéhez!

 

Árajánlat készítés:

Az előzetes tervek elkészítését követően néhány munkanapon belül elkészítjük bútora látványtervét, és a hozzá tartozó árajánlatot. Garantáljuk, hogy ár-érték arányát tekintve a kifizetett bútorért a jelenleg kapható legmagasabb minőséget nyújtjuk az Ön számára!

 

Megrendelés:

Az árajánlat elfogadását követően véglegesítésre kerülnek az anyagok, szerelvények, gépek és egyéb kiegészítések, majd ezt követően kerül sor a helyszíni felmérésre. Igény esetén teljes konszignációs dokumentumot mellékelünk a megrendelt bútorhoz, ami tartalmazza a gépekhez kapcsolódó bekötési rajzokat, amely alapján a szakemberek (vízvezeték szerelő, villanyszerelő, kőműves) elkészíthetik a bútorhoz tartozó elektromos, és egyéb bekötéseket.

Ez által igyekszünk egy teljes körű szolgáltatást nyújtani az Ön számára, hogy Önnek már csak annyi feladata legyen, hogy gyönyörködhessen az új bútorában!

 

Kivitelezés:

Szavak helyett beszéljenek a tények:

  • környezetbarát alapanyagok felhasználása
  • csúcsminőségű szerelvények beépítése a bútorba
  • technológiai háttér
  • legmagasabb gyártástechnológia
  • felkészült szakmai háttér

Minden egyes bútort egyedi igények alapján, és névre szólóan adunk ki a gyártásba a faipari üzemünkben , ahol nagy értékű és a legfejlettebb technológiájú gépek biztosítják a ma produkálható legmagasabb gyártási színvonalat, így Önhöz csak a legmagasabb minőségű termék juthat el.

Ez a garanciánk legfőbb mérvadója!

 

A végeredmény csúcsminőségű bútor elégedett, visszatérő vásárlók!

 

Amennyiben további kérdés merülne fel Önben, vagy csak tanácsra van szüksége,

írjon az alábbi e-mail címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

*részletek az üzletben!