• 001
 • 002
 • 003
 • 004

 


 

 


 

S-art TrendKözelben

 

 

 

...a stílus, minőség és elegancia találkozása...

S- ART Konyha és Bútor Stúdió

 

 

..a stílus, minőség és elegancia találkozása  ....

S- ART Konyha és Bútor Stúdió

 


 

 

 

 

 

  Kérje árajánlatunkat az újonnan bevezetésre kerülő csúcsminőségű  "DAN KÜCHEN" egyedi tervezésű konyhabútorainkra!

 

 

  

Az oldalunkon csupán ízelítőt tudunk adni a bútorainkból, de a bemutatótermünkben mind a termékeket, mind a további referenciamunkáinkat is be tudjuk mutatni Részletes Galériánkat, referencia munkáinkat, és az újdonságainkat, illetve a beszerelt konyhabútoraink fotóit megtalálja a Facebook-on! www.facebook.com/sartkonyhastudio

 

 Üzlet: S-Art Konyhastúdió, 9700 Szombathely, Szövő u. 2.

Nyitva tartás:

Hétfő-péntek 9-18 óráig

Szombaton: 9-13 óráig

vagy látogasson meg minket egyedi időpontban!

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérjük hívja: Sághelyi Imre faipari mérnök/ 0620-3188-720                

 

 


  

 

A konyhatervezés menete:

 

 

Tervezés:

A tervezésnél nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi igényfelmérésre. Egy kötetlen beszélgetés keretében feltérképezzük az Önök igényeit, szokásait, majd ezt követően teszünk javaslatokat-természetesen Önnel karöltve-a bútor ergonomikus, praktikus megtervezésére.

Önnek mindössze egy méretezett alaprajzzal kell befáradnia üzletünkben, és a mi feladatunk, hogy sikeresen elkalauzoljuk az anyagok és formák és lehetőségek változatos világába! Önnek csak ki kell választania, hogy mi az, ami legjobban illik az ízléséhez, egyediségéhez!

 

Árajánlat készítés:

Az előzetes tervek elkészítését követően néhány munkanapon belül elkészítjük bútora látványtervét, és a hozzá tartozó árajánlatot. Garantáljuk, hogy ár-érték arányát tekintve a kifizetett bútorért a jelenleg kapható legmagasabb minőséget nyújtjuk az Ön számára!

 

Megrendelés:

Az árajánlat elfogadását követően véglegesítésre kerülnek az anyagok, szerelvények, gépek és egyéb kiegészítések, majd ezt követően kerül sor a helyszíni felmérésre. Igény esetén teljes konszignációs dokumentumot mellékelünk a megrendelt bútorhoz, ami tartalmazza a gépekhez kapcsolódó bekötési rajzokat, amely alapján a szakemberek (vízvezeték szerelő, villanyszerelő, kőműves) elkészíthetik a bútorhoz tartozó elektromos, és egyéb bekötéseket.

Ez által igyekszünk egy teljes körű szolgáltatást nyújtani az Ön számára, hogy Önnek már csak annyi feladata legyen, hogy gyönyörködhessen az új bútorában!

 

Kivitelezés:

Szavak helyett beszéljenek a tények:

 • környezetbarát alapanyagok felhasználása
 • csúcsminőségű szerelvények beépítése a bútorba
 • technológiai háttér
 • legmagasabb gyártástechnológia
 • felkészült szakmai háttér

Minden egyes bútort egyedi igények alapján, és névre szólóan adunk ki a gyártásba a faipari üzemünkben , ahol nagy értékű és a legfejlettebb technológiájú gépek biztosítják a ma produkálható legmagasabb gyártási színvonalat, így Önhöz csak a legmagasabb minőségű termék juthat el.

Ez a garanciánk legfőbb mérvadója!

 

A végeredmény csúcsminőségű bútor elégedett, visszatérő vásárlók!

 

Amennyiben további kérdés merülne fel Önben, vagy csak tanácsra van szüksége,

írjon az alábbi e-mail címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

*részletek az üzletben!

 ** részletek a Facebook oldalunkon, illetve a lenti "Játékszabályzatban"

Játékszabályzat:

Facebook  játékszabályzat

 

 1. A játék szervezője

A BOSCH nyereményjáték (a továbbiakban „Játék”) szervezője az S-Art Konyhastúdió Kft. (székhely: 9700 Szombathely, Sugár u. 17. III.em./13., a továbbiakban : „Szervező”)

 1. A Játékban résztvevő személyek

Az Játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy.

 1. A Játék időtartama

Eseti, lásd az adott kommunikációs felületen meghirdetett, vonatkozó időpontot.

 1. A Játék menete

A Játékban, a promóció ideje alatt az S-Art Konyhastúdió Kft. Facebook oldalának legtöbb követők és posztolók, megosztók között sorsoljuk ki a nyereményt.

 1. Kiértesítés

A nyerteseket a Facebookon üzenetben. Ha a nyertes a nyeremény kiértesítést követő 15 napon belül nem jelentkezik nyereményéért a Szervező jogosult pótnyertest kihirdetni, így a nyeremény a pótnyertest illeti. Ez mindaddig folytatódik, még a nyertes nem jelentkezik 15 napon belül nyereményéért.

 1. Vegyes rendelkezések

6.1 A nyertes nevét a „Szervező” az S-Art Konyhastúdió Kft. Facebook oldalán teszi közzé legkésőbb a Játékot követő 1 héten belül.

6.2 A Szervező, az S-Art Konyhastúdió Kft. tulajdonosai, vezető tisztségviselői, és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

6.3 A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt.

6.4 A résztvevők a jelen Játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy

 1. a) a Szervező díjmentesen felhasználhatja a résztvevők személyi adatait és személyes jellegű információit (név, vezetéknév, cím, telefonszám, e-mail cím), valamint közvetlen vagy közvetett kapcsolatban álló, a Szervező által megbízott bármely más cég reklámtevékenysége és jelen Játék lebonyolítása és dokumentálása céljára. Harmadik cégnek ezen információkat a Szervező nem adja tovább.
 2. b) a Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a nyertesek nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiákban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és videó anyagokban.

6.5 A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt.

6.6 A nyeremények készpénzre nem válthatók.»